Зустрічі у Києві

Завдання нашого агентства організувати вам зустріч з гідним, серйозним кандидатом, націленим на створення сім’ї.

Зустрічі в Україні як правило проходять в офісі з перекладачем, навіть якщо пара розмовляє однією мовою. Перекладач присутній як офіційний представник агентства на першій зустрічі.

Якщо пара хоче продовжити знайомство, і обидва з пари згодні, перекладач обмінює контактами і можете продовжувати спілкування без агентства.

Якщо дама приїжджає на зустріч до Києва з іншого міста, чоловік оплачує дорогу в дві сторони. Якщо потрібен готель, він оплачує і готель.

Ваше завдання приїхати на побачення в гарному настрої, про все інше намагаємося подбати ми.

Якщо на першій або наступній зустрічі чоловік запрошує даму в ресторан, він і оплачує. Також, якщо дама пізно повертається із зустрічі додому, чоловік оплачує таксі.

Наполегливо рекомендуємо не перевіряти чоловіка на жадібність шляхом отримання подарунків або грошей. Про це краще поговорити з нами і ми вам розповімо наше враження про чоловіка.

Прохання подарунків, покупок, прохання оплати чоловіком мовних курсів або абонемента в спортзал або грошей розцінюється як негативна поведінка в європейському суспільстві.

Ви можете отримати подарунок один раз, але назавжди зіпсувати репутацію і втратити нареченого. Почекайте трохи і пізніше, якщо ваші відносини з чоловіком розвинуться і ви будете парою, ви можете отримувати від нього подарунки (в межах його можливостей, звичайно ж).

Ми пояснюємо кожному клієнту, що жінок нашого агентства неможливо купити дорогими подарунками і грошима, навіть більш того, це ображає жінок, які шукають чоловіка для створення сім’ї.

Якщо дама просить (або не вимагає, але дає зрозуміти) гроші або дорогі подарунки, ми просимо чоловіка негайно повідомляти цю інформацію в агентство.

Якщо вас турбує, що чоловік може обіцяти багато вам, але після весілля не зважати на ваші потреби поки ви не почнете мати ваш дохід в новій країні, звертайтеся до нас і ми разом обговоримо ситуацію, що склалася і знайдемо рішення.

Зазвичай чоловік приїжджає один-два або три рази для зустрічі з дамою в Україні. Якщо виникли взаємні почуття і пара планує розвивати відносини і створювати сім’ю, чоловік запрошує свою обраницю до себе на кілька днів або на тиждень в перший раз, щоб побачити країну можливого проживання, культуру, його будинок або квартиру.

Там дама може дізнатися чи підходить їй такє нове життя чи ні. Якщо все сподобалося, він запрошує її на більший термін, якщо є така можливість в зв’язку з її роботою.

Зазвичай через рік-півтора чоловік робить пропозицію і пара готується до весілля. Це звичайний варіант і звичайно ж можуть бути інші випадки.

Autres Articles

Допомога нашого агентства і адаптація

Інтеграція в суспільство і комфортне життя в новій країні неможливі без знання мови вашої нової країни. Добре якщо ви вже володієте мовою країни вашого майбутнього чоловіка, вам неймовірно пощастило, але, якщо це не так, не хвилюйтеся, 95% пар, створених за допомогою...

Поради для наступних зустрічей

Спілкування з чоловіком без перекладача: Це також дуже важливий період у розвитку ваших відносин з претендентом. В цей час ви можете ділитися вашими щоденними питаннями, справами, заняттями. Дев’яносто відсотків пар, які були створені за допомогою нашого агентства, не...

Поради щодо першої зустрічі по відео

Перша зустріч по скайпу Навіть якщо дама і чоловік вільно володіють англійською або іншою спільною мовою, перша зустріч завжди проходить в присутності представника ангентсва. Це дає можливість обговорити минулу зустріч з представником агентсва, задати питання,...

Ваша відповідь на лист претендента

Mettre un titre Пропонуючи вам анкету претендента ми надамо вам також його презентаційного листа, де просимо коротко розказати про себе. Якщо чоловік вас зацікавив, ви можете відповісти на його листа. Відповідайте лише тим претендентам, які вас дійсно зацікавили. Адже...

Важливість комунікації з представником агентства

Ви познайомилися з чоловіком не власними засобами, але за допомогою агентства. Агентство підписує контракт із чоловіком і кожен бере на себе зобов’язання згідно з французьким законодавством. Тому будьте готові що агентство буде з вами аж до вашого весілля з вашим...

Рекомендації щодо фото

Ваше вдале фото в анкеті - вже 90 відсотків успіху. Перше враження про Вашу особистість і характер чоловік отримає через Ваші фото. Ви вже знаєте яку людину Ви хотіли б бачити Вашим чоловіком. Залежно від цього і створюйте Ваш образ, той, що буде подобатися цьому типу...

Скласти вашу анкету на сайті

Намагайтеся відповісти на усі питання анкети. Відповідайте максимально розгорнуто. Чим більше інформаціі ви надаєте про себе, ти більше і краще ми будемо знати вас. Представник агентства обов‘язково зв‘яжеться із вами після того як ми отримаємо вашу анкету. Вкажіть що...

Інтерв‘ю із представником агентства

Після отримання вашої анкети наш представник зв‘яжеться із вами для детального обговорення і складення психологічного портрету. Ми – команда професіоналів, що будуть допомагати вам на шляху до вашої мрії. Ми будемо поруч із вами аж до вашого весілля і, якщо забажаєте,...